Ποτέ δεν είναι αργά – αγγλικά για ενήλικες

Ποτέ δεν είναι αργά – αγγλικά για ενήλικες

Πέρασες ήδη τα τριάντα, πετυχημένο στέλεχος εταιρείας. Ναι, αλλά υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να φθάσεις στην υψηλότερη θέση που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Τους ίδιους, ή αντίστοιχους περιορισμούς αντιμετωπίζεις αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, φοιτητής, σπουδαστής ή ελεύθερος επαγγελματίας.

Και αυτό είναι η γνώση των Αγγλικών.
Καθώς η Αγγλική γλώσσα έχει γίνει διεθνές μέσο επικοινωνίας, η καλή γνώση αυτής είναι αναγκαιότητα για ένα φιλόδοξο άτομο που θέλει να διακρίνεται στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της οικονομίας και του εμπορίου.

Άλλωστε όλοι μας χρειαζόματε λίγο ή πολύ τα Αγγλικά. Για εμπορική αλληλογραφία και άλλες επιχειρηματικές συναλλαγές, για παρακολούθηση σεμιναρίων, συνεντεύξεων, για ανάγνωση και κατανόηση βιβλίων και εγχειριδίων, αλλά και για δημόσιες, ή απλές κοινωνικές σχέσεις.

Δεν είναι ποτέ αργά για να φθάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς. Ως ενήλικας έχεις το πλεονέκτημα να μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο και την σκέψη σου σωστά και να συγκεντρώνεσαι σ’ αυτό που κάνεις, γεγονός που σε βοηθάει να μάθεις γρήγορα. Άλλωστε δεν είσαι μόνος, υπάρχουν 58.000 ενήλικες σαν και εσένα που μαθαίνουν Αγγλικά, σε πάνω από 50 χώρες τα τελευταία τρία χρόνια.

Έχεις πολλές επιλογές, οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες:

Μπορείς απλά να βελτιώσεις τη χρήση (γραπτή και προφορική) της γλώσσας.

Μπορείς να κατακτήσεις τα γνωστά πτυχία LOWER ή και PROFICIENCY που πιστοποιούν την καλή και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αντίστοιχα.

Ένα άλλο δίπλωμα που έχει τη μορφή σκορ επιτυχίας και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση είναι το TOEIC του Educational Testing Service (ισάξιο του TOEFL). Οι συγκεκριμένες εξετάσεις διεξάγονται πολύ συχνά κατά την διάρκεια του έτους και αποκτάς άμεσα το αποτέλεσμα.

Αν χρειάζεσαι κάτι πιο εξειδικευμένο, το Πανεπιστήμιο του Cambridge έχει σχεδιάσει το ειδικό πτυχίο BEC (Business English Certificate). Οι εξετάσεις αυτές διεξάγονται σε τρία επίπεδα “Preliminary”, “Vantage”, (μεσαίο επίπεδο) και “Higher” (επιπέδου Proficiency) και διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο.

Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν.

Κάνε σήμερα μια επίσκεψη στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών LINGUA. Ο έμπειρος εκπαιδευτικός μας σύμβουλος, αφού αναλύσει τις ανάγκες σου, θα σε καθοδηγήσει σωστά και υπεύθυνα ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου, με τον πιο οικονομικό και σύντομο τρόπο.

Ανεξάρτητα αν είσαι αρχάριος ή έχεις κάποιες γνώσεις Αγγλικών, ανεξάρτητα αν είσαι επιχειρηματίας, υπάλληλος, οικονομολόγος, ή φοιτητής:
. Tο σωστό περιβάλλον και ο κατάλληλος καθηγητής θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στην επίτευξη του σκοπού σου.
. Tα προγράμματα σπουδών είναι ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες κάθε μαθητή, είτε αυτός συμμετέχει σε ομάδα (group), ή είναι μόνος του και βασίζονται σε ενδιαφέροντα και σύγχρονα θέματα που αντικατοπτρίζουν τις ραγδαίες εξελίξεις στην κοινωνία και τον κόσμο.
. Η διδακτέα ύλη είναι χρονικά προκαθορισμένη και ανακεφαλαιώνεται τακτικά.
. Η φιλική ατμόσφαιρα θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και όχι σαν να είσαι σε αυστηρό περιβάλλον σχολικής αίθουσας.
. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές στη διδασκαλία ενηλίκων, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γρήγορα αυτοπεποίθηση και να νιώσεις ικανός για να επιτύχεις στον σκοπό σου

Close Menu